Update

 

Persbericht Dirkshorn 22 oktober

bnsdirkshorn

Persbericht: Neushoorn presenteert grootste Rock Tribute Festival van Noord-Nederland!rockimpressions-8-10-16
Leeuwarden – Twaalf rocktributes van formaat presenteren zich op 8 oktober aan boekers, programmeurs en liefhebbers van stevige live muziek op Rock Impressions 2016 in Neushoorn te Leeuwarden. Lees meer…

De boys zijn gerecenseerd op 25 juni Café de Steen in Willemsoord
‘Boys named Sue’; They’ve got loads of Cash

Ja! Voor de 6e keer in de Rustende Jager op Oerol!
Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, hebben we het afgelopen jaar weer in de Rustende Jager gespeeld. Dat beviel iedereen, dus hopelijk zijn we er in 2017 weer!

En ja, voor de 7e keer naar ons stamcafé in Almelo!
We doen iets goed, want voor de 7e keer spelen we op 1e paasdag, 27 maart in Café de Stam in Almelo, het Cash-kenners café bij uitstek.

Cash-spin

Boys Named Sue DVD Live in Prison
De Boys named Sue hebben in een uitverkochte gevangenis De Blokhuispoort de DVD Live in Prison opgenomen. De DVD is te koop bij optredens maar je kunt hem ook bestellen.
Stuur een mail met je naam en adresgegevens naar BoysnamedSue Voor €12,50 (incl. verzendkosten) sturen we je de DVD.
Bekijk de trailer hiernaast.

Boys Named Sue Theater De Lievekamp in Oss
Dit is wat ze over ons schreven:
De 5 ras-muzikanten van de Johnny Cash tribute band ‘Boys named Sue’ brachten een aantal klassieke nummers van deze legendarische zanger, die 10 jaar geleden is overleden. Een drummer en vier gitaristen die beurtelings of tegelijk ook de vocals voor hun rekening namen. Ze speelden de country, rock en gospel nummers niet zo maar klakkeloos na, maar speelden ze zoals ze denken dat ze het beste ten gehore gebracht kunnen worden, want Johnny Cash is niet te imiteren.
De mannen hadden er duidelijk veel zin in. Rustige ballads afgewisseld met snellere nummers. San Quintin, Ring of fire, I still miss someone en natuurlijk A boy named Sue werden ten gehore gebracht. Het publiek genoot met volle teugen, getuige ook het fanatieke applaus na elk nummer. De Orange blossom special trein denderde deze avond door de Rabozaal, om pas na een tweetal toegiften te stoppen. Complimenten voor deze Johnny Cash tribute band.