Update

 

Boys named Sue op Oerol 2022
Eindelijk mag het weer, Oerol 2022, boys named Sue spelen op 9 en 10 juni in de Rustende Jaeger in Formerum. Kom langs en vier samen met ons dit feest, de boys zijn er klaar voor.

Kultuurschuur vzw Wetteren Scheppersinstituut kapel Boys named Sue Paul Schothorts drums Joeke Wouda bass Wouter van der Spek akoestische guitar zang Richard Hakkenes Danny Vlaspoel elektrische guitar backing vocals

The CASH Recordings

Daar is hij dan, de cd van boys named Sue, the CASH recordings, met 17 songs live opgenomen in Schaaf City theater in Leeuwarden op 21 april 2018. Hij is te koop bij optredens voor €10,- maar je kan hem ook bestellen door even een mailtje te sturen naar boysnamedsue@hotmail.com en dan krijg je instructie hoe te betalen etc. Er komt dan wat porto bij en hij kost dan €12,50
koffer_cover

21 april 2018, LIVE CD en DVD opnames in Schaaf City Theater, Leeuwarden.
Je kunt nu al je kaarten bestellen zodat je hierbij bent op https://www.schaafcitytheater.nl/bestellen/johnny-cash-by-boys-named-sue-2/
boysnamedSue-theater-3

Boys named Sue zetten Ons Tejater In Lieshout op z’n kop (Recensie MooiLaarbeek.nl)
Lieshout – Het was een muzikale reis op zaterdag 13 januari in Ons Tejater in Lieshout. Een reis die we samen met Boys Named Sue maakten met veel mooie nummers van Johnny Cash. Het waren niet de nummers zoals we die kennen, maar ze werden gebracht met stevige gitaarmuziek. Er stonden vijf geweldige muzikanten op het podium met hun theatershow ‘I’ve been Everywhere’. In de aankondiging stond dat alles om de trein draaide. Die trein kwam inderdaad af en toe langs met een rotgang. Nummers van Cash die hij zong met anderen samen, of van anderen. Het waren momenten van herkenning. Cash is al vijftien jaar niet meer onder ons, maar zijn muziek blijft tijdloos. Gospel nummers, country nummers, rock, het was er allemaal. De zaal was goed gevuld en er werd zowaar af en toe gedanst. Maar voor de rest was het vooral genieten. Ring of fire, San Quentin, wie kent ze niet en natuurlijk kon ‘A boy named Sue’ ook niet ontbreken. Er werd uit volle borst meegezongen en als de trein langs kwam was er voor het publiek ook een taak weg gelegd. De artiesten zelf hadden er ook duidelijk veel zin in. Ze werden alle vijf voorgesteld als Sue, maar bleken aan het einde toch zelf een naam te hebben: Danny Vlaspoel was een ware gitaarvirtuoos met zijn elektrische gitaar. Wouter van der Spek en Richard Hakkenes zongen met hun mooie stemmen de een na de andere Johnny Cash-hit en speelden ook niet onverdienstelijk gitaar. Titus van den Bragt speelde voor de pauze op de contrabas en na de pauze op de basgitaar. En dat alles werd ondersteund door Paul Schothorst die met zijn drums als het ware op een troon zat. Het was een geweldige avond en gelukkig waren er enkele toegiften. “Die mag de organisatie van Ons Tejater nog wel eens uitnodigen”, hoorde je na afloop in de foyer. En daar ben ik het volmondig mee eens.

 

Persbericht Dirkshorn 22 oktober

bnsdirkshorn

Persbericht: Neushoorn presenteert grootste Rock Tribute Festival van Noord-Nederland!rockimpressions-8-10-16
Leeuwarden – Twaalf rocktributes van formaat presenteren zich op 8 oktober aan boekers, programmeurs en liefhebbers van stevige live muziek op Rock Impressions 2016 in Neushoorn te Leeuwarden. Lees meer…

De boys zijn gerecenseerd op 25 juni Café de Steen in Willemsoord
‘Boys named Sue’; They’ve got loads of Cash

Ja! Voor de 6e keer in de Rustende Jager op Oerol!
Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, hebben we het afgelopen jaar weer in de Rustende Jager gespeeld. Dat beviel iedereen, dus hopelijk zijn we er in 2017 weer!

En ja, voor de 7e keer naar ons stamcafé in Almelo!
We doen iets goed, want voor de 7e keer spelen we op 1e paasdag, 27 maart in Café de Stam in Almelo, het Cash-kenners café bij uitstek.

Cash-spin

Boys Named Sue DVD Live in Prison
De Boys named Sue hebben in een uitverkochte gevangenis De Blokhuispoort de DVD Live in Prison opgenomen. De DVD is te koop bij optredens maar je kunt hem ook bestellen.
Stuur een mail met je naam en adresgegevens naar BoysnamedSue Voor €12,50 (incl. verzendkosten) sturen we je de DVD.
Bekijk de trailer hiernaast.

Boys Named Sue Theater De Lievekamp in Oss
Dit is wat ze over ons schreven:
De 5 ras-muzikanten van de Johnny Cash tribute band ‘Boys named Sue’ brachten een aantal klassieke nummers van deze legendarische zanger, die 10 jaar geleden is overleden. Een drummer en vier gitaristen die beurtelings of tegelijk ook de vocals voor hun rekening namen. Ze speelden de country, rock en gospel nummers niet zo maar klakkeloos na, maar speelden ze zoals ze denken dat ze het beste ten gehore gebracht kunnen worden, want Johnny Cash is niet te imiteren.
De mannen hadden er duidelijk veel zin in. Rustige ballads afgewisseld met snellere nummers. San Quintin, Ring of fire, I still miss someone en natuurlijk A boy named Sue werden ten gehore gebracht. Het publiek genoot met volle teugen, getuige ook het fanatieke applaus na elk nummer. De Orange blossom special trein denderde deze avond door de Rabozaal, om pas na een tweetal toegiften te stoppen. Complimenten voor deze Johnny Cash tribute band.